1. nap

2022/04/03. - írta: pjm

Nem mindegy életed utolsó 10 évét hogyan éled le. Nem mindegy, mikor kezdődik...

Nem kezdődött könnyen.

Az elhatározás már megérett bennem, a túrázással és edzőteremmel eljutottam a 110 kilogrammos testtömegig. Figyelembe véve, hogy 122 kilogrammról indultam, nem is kis teljesítmény.

62 évesen azt gondoltam, hogy a régi versenysúlyomat meg kellene célozni, ami ugyan 96 kilogramm volt, de bőven elégedett leszek a kétszámjegyű mérlegelési adattal is. A mérést minden reggel, evés ivás nélkül a szükséges körök megfutása után tervezem. A feladathoz segítségül a keto diétához hasonló alappal, a most kezdődő erősebb fizikai munkához igazított étkezési napirenddel és a B-KETO táplálék kiegészítő beillesztésével látok hozzá.

Dokumentálni is szeretném a menetelést, hátha valaki kedvet kap. Többen mindig könnyebb és talán a tapasztalatokat is össze tudjuk gyűjteni.

Nos a mai nap:

Reggeli mérleg: 109,4 kg

Reggeli 2 dkg saját sütésű magos piritós kenyér, egy olajos hal, 20 szem olivabogyó. 5 dl borsmenta tea citromal.

11 óra: 3 dl vízben 1 adag B-Keto

13 óra ebéd : 2 db kis sült csirkecomb, 15 dkg savanyú káposzta, és szülinapon voltunk, tehát 5 dkg torta, aminek az alapja zabpehelyliszt és csokoládé, marcipán. No meg egy kávé édesítő és cukor nélkül, tejjel.

17 óra : 5 dkg vegyes mag, mandula, török mogyoró, kesudió.

Eddig  2,5 liter víz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://10kilo30nap.blog.hu/api/trackback/id/tr3817796609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása